Центр надання адміністративних послуг

Чорноморська міська територіальна громада

21.11.2022 16:17

👩‍💼💻Cервіс «Мобільний адміністратор» тепер в ЦНАП

637b894ff40c0__Сайт-превью,-копія-(6).png

Чорноморська міська територіальна громада дбає про вразливі групи громадян!

 

Нещодавно разом зі швейцарсько-українською Програмою EGAP Чорноморська міська рада запровадила сервіс «Мобільний адміністратор», завдяки якому в листопаді 2022 року розпочато надання адміністративних послуг на виїзді, за місцем знаходження заявника, який не може відвідати Центр надання адміністративних послуг самостійно.

 

Якщо ви знаєте жителів нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, і вони належать до вразливих категорій, звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську.

 

Хто може скористатись послугою:

🧑‍🦽особи з інвалідністю;

👩‍🦼хворі, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись та/або перебувають на стаціонарному лікуванні у медичних закладах міста Чорноморськ;

👵мешканці віком від 80 років і старше.

 

❗️Звертаємо увагу, що даний сервіс НЕ РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ на послуги соціального характеру та послуги з оформлення ID і закордонних паспортів.

 

❓Як скористатися послугою:

• Крок 1. Представник людини, яка потребує отримати адміністративну послугу, звертається до ЦНАП у м. Чорноморську з документами, що підтверджують її статус. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.

• Крок 2. Адміністратор ЦНАП надає консультацію, з’ясовує вид адміністративної послуги, якої потребує людина, перевіряє належність заявника до зазначеної вище категорії осіб та

наявність повного пакету необхідних для одержання адміністративної послуги документів.

• Крок 3. Після оформлення заявки на отримання сервісу адміністратор погоджує з представником дату та час візиту адміністратора.

• Крок 4. Працівник ЦНАП виїжджає за місцем проживання клієнта із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

 

Програму «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) впроваджують Фонд Східна Європа та Фонд Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки Швейцарії.